İdari Görev Dağılımı

16.08.2023 240

 

16-08-2023 

 

 

 

 

Yılmaz GÖKTEPE
Okul Müdürü
 

Abdulkadir ARIKAN                                                                                 İlknur ÖNAL
     Müdür Yardımcısı                                                                              Müdür Yardımcısı

 

 Öğrenci davranışları değerlendirme disiplin işlerin yürütülmesi. Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk işlemleri.  Personel özlük işleri (maaş-ekders-hastane-eczane vb)   Tüm öğrenci not sınav ve özlük işlerinin yürütülmesi.
Öğrenci Ödül İşlerinin yürütülmesi  Aile Birliği işlerinin yürütülmesi  Okul Servisi ve çalışmalarının yürütülmesi.  Yarışmalar, Kulüplerve sportif faaliyetlerin yürütülmesi.
 Ders dağıtım ve program işleri ve 
E Okula işlenmesi
Arşiv ve Sivil Savunma işlerinin takibi Tedavi giderlerinin ve işlerinin takibi Resmi törenler ve çalışmaların yürütülmesi. 
Ders Dışı Egzersiz İşleri ve Takibi - Okul Dergi işlerinin takibi Okulun Brifing ve istatistiksel evraklarının takibi Anasınıfı tahakkuk ve işlerinin yürütülmesi Stratejik Planlama OGYE ve ARGE kurullarının yürütülmesi.
Tif ve demirbaş
 işlerin yürütülmesi. 
İndirimli Seyahat kartı İşlemlerinin Takibi Yetiştirme kursu işlerinin yürütülmesi Devamsızlık ve öğrenci izinlerinin yürütülmesi. 
Meis ve MEBBİS
işlerin yürütülmesi. 
Kantin işlemlerinin ve denetiminin takibi Satın Alma Komisyonluğuna Başkanlık Öğretmen-öğrenci nöbet işlerinin yürütülmesi. 
 Sosyal hizmetler (yardımlar vb) işlerinin yürütülmesi. Yöneltme işlerinin takibi  Personel özlük dosya işleri
( Sevk ve izinler)
Spor Kulübü İşlerinin Yürütülmesi
Web Sitesinin Takibi Yayın kuruluna Başkanlık YSÖP işlemlerinin takibi E-YSÖP işleri Mebbise İzinlerin ve bilgilerin işlenmesi Okul Panolarının düzenlenmesi ve takibi
Sınıf Şube ve Zümre Öğretmenleri Kurullarına Başkanlık Muayene ve teslim almaya başkanlık Okulun karne işlerinin yürütülmesi Rehberlik Kuruluna Başkanlık Etme
Ders Kitabı İşlerinin yürütülmesi Diploma işlerinin yürütülmesi , Mezun ve ayrılmış öğrenci işleri Personele MEBBİS şifresi tahsis edilmesi Kayıt ve Nakil işlerinin yürütülmesi
Onarım takip ve teklif işlemleri DYS Yazı ve  Mesaj takip işlerinin yürütülmesi. Sigortalı Personel işlemlerinin yürütülmesi  Sene başı ve sene sonu mesleki çalışmalar.
Stajyer öğretmenlere rehberlik ve işlemlerinin takibi  Giden ve gelen evrak işlerin yürütülmesi. Başlayan ve ayrılan pesonel işlemlerinin takibi  Kalorifer,elektrik, doğalgaz ve diğer tamir onarım işlerin yürütülmesi

Bahçe hizmetlerinin takibi

2. Kat hizmetlerinin takibi Bodrum ve Zemin Kat hizmetlerinin takibi 1. Kat hizmetlerinin takibi