Yılmaz GÖKTEPE - Okul Müdürü

1973 yılında Kayseri ilinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı.

1996 yılında Ağrı Eğitim Fakültesini bitirdi. Aynı yıl Muğla iline atandı. 1999 yılında rotasyon gereği Hakkâri iline tayin oldu. Burada üç yılllık zorunlu doğu görevini tamamladı. 2002  yılında  İstanbul  iline  nakil oldu...

8  yıl Sarıyer Alpaslan Ortaokulunda,
                 1 yıl Sarıyer Mehmet Akif İlköğretim Okulunda,
                 4 yıl Sarıyer Fahrettin Aslan Ortaokulunda,
                 9 yıl Sarıyer Mehmet Akif Ortaokulunda yöneticilik görevlerinde bulundu.

27 yıllık idarecilik tecrübesi bulunan müdürümüz , 2023 Temmuz ayı yönetici atama kararnameleriyle okulumuza atanmıştır. 2022 yılında Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavını kazanarak "Başöğretmen" ünvanını aldı. Bilgisayar yazılımları ve programları konusunda kendisini yetiştirmiş olup, iyi derecede bilardo sporcusu, aynı zamanda gitar, bağlama, cümbüş ve ud çalmaktadır. Ayrıca klarnet dersleri almaktadır.

Başarılarla  dolu  bir  eğitimcilik  ve  idarecilik geçmişi  bulunan  okul müdürümüz Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans mezunu olup evli  ve iki çocuk babasıdır.

(212) 324 1161 (212) 324 1162 Eposta